Föreläsningar & Utbildningar

SÅ FUNKAR VI! KUNSKAPER, SKRATT OCH MÅNGA KONKRETA HANDFASTA VERKTYG.


Alla föreläsningar utgår från hur vi faktiskt fungerar! Detta genom att vi utgår från hjärnforskning som förklarar varför vi går som vi gör.  Det leder till stor igenkänning, skratt och många aha-upplevelser. 


Tack Lena Skogholm för en magiskt bra temadag, både jag och medarbetarna ger dig högsta betyg. Så mycket klokskap och vetenskap lättförståeligt och roligt förpackat. 

Kristina Löfdahl, Avdelningschef Geriatriskt centrum, Västerbottens läns landsting.

SÅ FUNKAR VI! KUNSKAPER, SKRATT OCH MÅNGA KONKRETA HANDFASTA VERKTYG.


Den stora nyttan blir att vi går vidare och tittar på hur kan vi samarbeta med hjärnans förutsättningar. Här ges konkreta handfasta verktyg som visar hur vi kan göra i vår vardag för att skapa bättre bemötande, kommunikation och ledarskap som leder till en social arbetsmiljö medarbetarna trivs med. Arbetsglädjen ökar liksom det egna ansvaret. 

Varför? Jo, därför att när vi samarbetar  med hjärnans förutsättningar slipper vi mängder av vardagens snubbeltrådar och får istället ett smidigare liv och arbetsliv.


Med sin entusiasm, värme och härliga energi berättade Lena Skogholm om hur vi kan bli mer medvetna kring bemötande. 
En fantastisk föreläsning med både allvar, skratt och tårar som inte får missas.

Petra Schmidt Andersson, Chef ABF Norra Stockholms län


Oj, vilken tankeställare jag fått!   
… Jag ska börja träna med fokus på hjärnan och ge min omgivning en positiv smitta och energi. Jag kan varmt rekommendera detta uppvaknande på ett varmt och humoristiskt sätt.

Maria Johansson, Ordförande RDK