Självledarskap & Motivation

HÅLLER STRESSEN PÅ ATT TA KÅL PÅ OSS? VAD SKA VI GÖRA?

Den sista tiden har den psykiska ohälsan ökat enormt. Beräkningar visar på att den psykiska ohälsan kopplat till arbete har ökat med 50-70 % de senaste två åren. Det är svårt att ta in. Så här kan vi inte ha det. Det är dags att ta ett HJÄRNSMART SJÄLVLEDARSKAP och bygga styrka inifrån

MATNYTTIGA KUNSKAPER OCH VERKTYG ATT ANVÄNDA VARJE DAG

Säkert känner du liksom jag personer i vår närhet som gått in eller stått med näsan mot den berömda, väggen.  Här tar vi upp matnyttiga kunskaper om hur hjärnan fungerar och ny psykologi så att vi förstår vad som händer med oss vid påfrestningar och hur vi istället kan bygga en inre styrka. En styrka som är rena vaccinet mot psykisk ohälsa!

Vi lyfter också fram verktyg som du dagligen kan använda både för egen del och i relation till andra  för att motverka stress, utmattning och psykisk ohälsa genom att samarbeta med hjärnan. Du får helt enkelt reda vad som händer med oss när vi råkar ut för psykisk ohälsa och hur vi kan förebygga det i vardagen.

KAN MAN FORTSÄTTA ATT KÖRA EN BIL SOM BÖRJAT KOKA? KAN MAN FORTSÄTTA KÖRA PÅ SOM MÄNNISKA NÄR HUVUDET KOKAR?

Svaret på båda frågorna är ett tydligt NEJ! Fortsätter du köra en bil när motorn kokar förstörs motorn. Delar i hjärnan förstörs hos en människa som kör på ända in i kaklet. Som tur är hjärnan i många fall fantastisk på att reparera sig själv.

MENTAL AIRBAG

De konkreta verktyg du får under denna utbildning/föreläsning  ger dig, om du använder dem, en riktigt bra psykisk friskvård.  De skapar en mental airbag runt omkring oss och när vi stöter emot livets kantigheter som vi alla drabbas av, slår vi inte i så hårt.  Vi har en stötdämpare. Detta är en föreläsning/utbildning som alla behöver ta del av i det samhälle vi lever i dag.

Efter en föreläsning för en kort tid sedan kom det fram en person och sa till mig:

”Hade jag vetat detta tidigare hade jag sluppit bli utbränd för 10 månader sen”.