Referenser

Jag älskar att få ta del av andra dynamiska människors insikter och upplägg. Lenas och hennes bok, Bemötandekoden stämmer in på båda. Boken inspirerar, är lättförståelig, har en klar struktur, samlar viktiga delar som bidrar till en arbetsmiljö i världsklass samt dessutom fantastiska att använda som litteratur till mina ledarskapskurser.

Har fått jättebra respons från mina deltagare och genom träning samt att anamma verktygen, kunna skapa förutsättningar för att underlätta valda förändringsprocesser hos individen så väl som teamet.

Jättetacksam att den nu kommer ut på engelska, så att jag även kan använda den i mina internationella uppdrag.

Rekommendera den varmt till er som vill ”levla upp”.

Tina Thörner

VM-guld i rally som kartläsare, föreläsare & coach

Oj, vilken tankeställare jag fick! Lena berättar bland annat  att min hjärna är programmerad att göra exakt likadant som människan framför mig. 

Tänk att det finns som osynliga kablar mellan dig och mig. Vi smittar också av oss till vår omgivning genom vårt beteende. Hur vill jag smitta min omgivning? 

Hur vill jag smitta mig själv? Det är dags att se över ohälsosam smitta. Det var många fler intressanta aha-upplevelser som jag tar med mig. 

Jag ska börja träna med fokus på hjärnan och ge min omgivning en positiv smitta och energi. 

Jag kan varmt rekommendera detta uppvaknande på ett varmt och humoristiskt sätt. 

Maria Johansson

Ordförande RDK

Neuroledarskap – den bästa ledarskapsutbildning jag gått!

Elisabet Farving

SVT Enhetschef

Lena Skogholm är en färgstark och lysande föreläsare. Kombinationen av hjärnforskningen och handfasta verktyg gör att föreläsningen direkt blir till stor nytta i vardagen.

Hans Torin

CEO Combitech AB

Neuroledarskap har gett mig mycket och jag är mycket mer medveten om mitt sätt att leda och kommunicera. Jag har fått ökad självinsikt och verktyg att hantera olika situationer. Så bra mix med teori och praktik.

Anna Ekström

Avdelningschef Örebro läns landsting

Talkmap gav ytterligare en dimension för oss i vårt arbete med personlig försäljning. Jag rekommenderar definitivt denna utbildning till bolag som sysslar med personliga möten.

Jonas Liljedal

CEO ATC Tape Converting AB

Lena är en riktig inspiratör. Hon berättar på ett lättsamt sätt hur vi människor fungerar och vad det är som gör att våra möten blir katastrof eller topp. Jag rekommenderar dig att gå och lyssna, jag lovar att du inte blir besviken.

Lotta Roupé

Koordinator, SOLNA STAD

Talkmap har markant ökat vår kundnöjdhet! Med de verktyg våra medarbetare har fått i utbildningen kan vi leverera service och bemötande i världsklass till våra kunder.

Elisabet Farving

SVT Enhetschef

Neuroledarskap har lett till bättre resultat i medarbetarenkäten. Hjärnforskningen har på ett utomordentligt sätt lyfts fram i direkt i relation till det vi har stått inför i vardagen. Lena har genomfört Neuroledarskap på ett mycket inspirerande och tankeväckande sätt.

Mariann Hellström

Verksamhetschef Stockholm stad

Föreläsningarna har gett kunskaper, råd och många inspirerande tips om hur vi bemöter människor på ett mer professionellt och positivt sätt. Jag vill varmt rekommendera Lena!

Arja Lindholm

Kommunikationschef Stockholm stad

Det var en mycket lärorik utbildning som alla dels tyckte det var kul, men som de också har nytta av i sina privata liv. Jag kan verkligen rekommendera denna metod och Lena Skogholm som är engagerad och mycket kompetent.

Kristofer Ljungberg

IT-chef Bollnäs kommun

Vi fick konkreta verktyg att använda oss av i mötet med kunden, men även förståelse för varför vi reagerar som vi gör i olika situationer. Mina medarbetare var lyriska och gav höga betyg till utbildningen.

Lena Ullström

Lönechef på Norra Dalarnas Löneservice

Lenas förmåga att kombinera vardagssituationer med information om hur vi människor fungerar gör att alla både kan känna igen sig och lära sig helt nya saker. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som ska hantera möten med människor i sin vardag!

Ann-Sofi Forsmark

Avdelningschef Stockholms stadsarkiv

Jag har fått många konkreta idéer som jag ska prova i min verksamhet!

Michael Söderlind

Enhetschef Örebro läns landsting