God social arbetsmiljö – Hur gör man?

Det kom ca 100 personer till föreläsningen God social arbetsmiljö – hur gör man? och lyssnade till Lena Skogholm i går den 11/4. Ämnet är högaktuellt med tanke på de nya föreskrifterna från Arbetsmiljöverket. Det kopplades till hur vår hjärna fungerar och hur vi behöver organisera arbetet och det sociala samspelet så att vi samarbetar med vår hjärna istället för tvärtom. Då får vi skydd mot arbetsrelaterad ohälsa.

Här kan du läsa mer om föreläsningen

Här är några kommentarer efter föreläsningen:

“Tack för en bra föreläsning. Du var mycket duktig och visualiserade och förmedlade budskapet på ett sätt som alla kan ta in. Du gjorde forskning greppbar och möjlig att förstå och omsätta. Stor eloge!”

Birgitta Söderberg

“Tack för en bra föreläsning! Den var genomtänkt, vetenskapligt underbyggd, välkomponerad och kärnfull. Bra att du använder bilder och är pedagogisk i din framställning. Du använder olika media för att nå fram och du lyckas behålla allas uppmärksamhet.”

Margaretha Öström

“Tack för idag! Mycket bra innehåll och välbehövlig kunskap. De är härligt med din humor, din passion och de pedagogiska och enkla formatet.”

 Helene Landin