Hjärnsmart bemötande ger enastående resultat!

ENASTÅENDE BEMÖTANDE SOM GER TOPPRESULTAT

Inspirerande föreläsning med många AHA-UPPLEVELSER och mängder med HANDFASTA VERKTYG! Vi utgår från hjärnforskning som förklarar hur vi människor funkar! Det blir stor igenkänning som leder till många SKRATT. 

Det är SMART – för när vi samarbetar med hjärnans förutsättningar blir det helt enkelt BÄTTRE och LÄTTARE både för dig själv och de du möter. WIN-WIN för båda parter! Och det är superintressant!

Kan hjärnforskningen bli en guide för vardagen? Absolut!

När vi samarbetar med hur vi människor fungerar är det LÄTT att ge ett ENASTÅENDE BEMÖTANE

Ju mer kunskaper vi har om hur vi människor fungerar desto LÄTTARE att vara PROFFSIG. Vi gör färre misstag, vi blir mer säkra och vi når BÄTTRE RESULTAT på ett smidigare sätt.

FINNS DET EGENTLIGEN BESVÄRLIGA MÄNNISKOR? I VISSA SITUATIONER KAN VI VÄL ALLA BLI LITE BESVÄRLIGA!

När du får reda vad som händer med hjärnan vid stress, vid missförstånd, olika förväntningar, otrygghet och negativa situationer ökar din förståelse för den du möter och du får därmed en större empatisk förmåga.

När du får olika verktyg som hjälper dig att bemöta en person som gå till attack, hamnar i affekt och låser fast sig i negativa tongångar ökar din professionalism.

Ökad empati och större professionalism.

TALKMAP - METODEN BAKOM SOM BYGGER PÅ HJÄRNFORSKNING

Talkmap är metoden bakom! Skapad av Lena Skogholm och som används på många arbetsplatser runt om i Sverige.

Vi utgår vi från forskning på ett mycket KONKRET och IGENKÄNNANDE sätt. Det ger oss KUNSKAPER och FÖRSTÅELSE för hur vi människor fungerar.  Många HANDFASTA VERKTYG

När vi får inblick i varför vi eller andra gör på ett visst sätt ger det många aha-upplevelser. Vi förstår både oss själva och andra bättre och kommer att ge ett ENASTÅENDE BEMÖTANDE!