Hjärnsmart ledarskap - tydliga resultat

SMARTA CHEFER ANVÄNDER HJÄRNAN

INSPIRERANDE föreläsning med många AHA-UPPLEVELSER och mängder med HANDFASTA VERKTYG! 

Vi utgår från hjärnforskning som förklarar hur vi människor funkar! Det blir stor igenkänning som leder till många SKRATT. Det är SMART – för när vi samarbetar med hjärnans förutsättningar blir du en BÄTTRE LEDARE och det blir LÄTTARE både för dig själv och de du möter. WIN-WIN för alla parter! Och det är superintressant!

Du får en INBLICK i vad som händer med hjärnan vid stress, vid missförstånd, olika förväntningar, otrygghet, negativa situationer och negativa besked. Det ÖKAR DIN FÖRSTÅELSE, du får större empatisk förmåga och FÅR VERKTYG så att du kan hantera situationen på ett SÄKERT SÄTT.

 

SVÅRA SITUATIONER BLIR LÄTTARE

När du vet mer om hur vi människor fungerar och hur du kan LEDA I LINJE med den SENASTE FORSKNINGEN ökar din säkerhet, din förståelse för olika människor och situationer och din PROFESSIONALISM.

Du gör FÄRRE MISSTAG och blir  SÄKRARE I DIN LEDARROLL och kan lättare navigera i förändringar och svåra situationer. Det leder till att din stress minskar och din arbetsglädje kan öka.

Ju MER KUNSKAPER vi har om hur vi människor fungerar desto LÄTTARE att vara PROFFSIG.

NÖJDA KUNDER

Neuroledarskap – den bästa ledarskapsutbildning jag gått!
Elisabet Farving
SVT Enhetschef
Neuroledarskap har gett mig mycket och jag är mycket mer medveten om mitt sätt att leda och kommunicera. Jag har fått ökad självinsikt och verktyg att hantera olika situationer. Så bra mix med teori och praktik.
Anna Ekström
Avdelningschef Örebro läns landsting
Neuroledarskap har lett till bättre resultat i medarbetarenkäten. Hjärnforskningen har på ett utomordentligt sätt lyfts fram i direkt i relation till det vi har stått inför i vardagen. Lena har genomfört Neuroledarskap på ett mycket inspirerande och tankeväckande sätt.
Mariann Hellström
Verksamhetschef Stockholm stad