Svåra samtal

ENKLARE NÄR DET ÄR SVÅRT

En föreläsning med många AHA-UPPLEVELSER och mängder med HANDFASTA VERKTYG! 

Vi utgår från hjärnforskning som förklarar hur vi människor funkar! Det leder till stor igenkänning. Det är SMART – för när vi samarbetar med hjärnans förutsättningar blir det helt enkelt BÄTTRE och LÄTTARE både för dig själv och de du möter. WIN-WIN för båda parter! Och det är superintressant!

 

””Jag tyckte jag kunde hantera svåra samtal på ett bra sätt innan utbildningen och förstod inte riktigt vad det skulle tillföra. Men det har verkligen underlättat i mitt arbete enormt mycket.” 

”Förut var det så många arga som ringde till mig, det är det inte längre.”

KUNSKAPER SOM SKAPAR SÄKERHET 

När du vet vad som händer, varför och hur du kan hantera situationen minskar din stress och det tar mindre energi från dig att hantera de svåra samtalen. Du agerar både mer empatiskt och mer professionellt.

“Jag har färre samtal som blir så svåra och när det händer vet jag oftast precis hur jag kan göra. Det har minskat min stress betydligt. Tusen tack!”

Det är inte alltid så lätt att hantera svåra samtal där det kan finnas mycket känslor inblandat, det är helt orimliga förväntningar eller i väldigt pressade situationer. Man kan själv känna sig stressad, blir osäker på hur man ska hantera det som händer i samtalet och känna obehag inför reaktioner som kommer.