Tonårshjärnan! Bemötandekoden till tonåringar.

Tonårshjärnan - det du önskade att du visste om tonåringar ...

INSPIRERANDE föreläsning med många AHA-UPPLEVELSER och mängder med HANDFASTA VERKTYG! Vi utgår från hjärnforskning som förklarar vad som händer i tonårshjärnan och hur vi kan förhålla oss till det på bästa sätt – både för tonåringen och oss själva! Det blir stor igenkänning som leder till många SKRATT. 

Det är SMART – för när vi samarbetar med hjärnans förutsättningar blir det helt enkelt BÄTTRE och LÄTTARE både för dig själv och tonåringen. WIN-WIN för båda parter! Och det är superintressant!

Humor, allvar och konkreta tips!

Kan hjärnforskningen bli en guide för vardagen i mötet med tonåringen? Absolut! Det kommer underlätta din vardag betydligt. 

Ju mer kunskaper vi har om hur tonåringen fungerar desto LÄTTARE att kommunicera och bemöta på ett BRA sätt. Vi gör färre misstag, vi blir mer säkra och vi når BÄTTRE RESULTAT på ett smidigare sätt.

Med tanke på hur det ser ut med den psykiska ohälsan för våra barn och ungdomar är detta ovärderlig kunskap. Vi kan i våra samtal och möten med tonåringar helt klart bidra till ett bättre mående. Vi kan också hjälpa till att bygga en stark tonårshjärna som får utvecklas på ett gynnsamt sätt.