Social arbetsmiljö & Hjärnergonomi

Skapa en social arbetsmiljö som ger arbetsglädje & motivation

Inspirerande föreläsning med många AHA-UPPLEVELSER och mängder med HANDFASTA VERKTYG! 

Vi utgår från hjärnforskning som förklarar hur vi människor funkar! Det blir stor IGENKÄNNING som leder till många SKRATT. Det är SMART – för när vi samarbetar med hjärnans förutsättningar blir det helt enkelt BÄTTRE SOCIAL ARBETSMILJÖ.  Och det är superintressant!

“Så välbehövlig kunskap, som du ger med både humor och passion.”

Det handlar inte bara om att förebygga dålig social arbetsmiljö utan att i det DAGLIGA ARBETET verka för en MAKALÖST BRA SOCIAL ARBETSMILJÖ, Det leder till bättre RESULTAT och MÅENDE. 

Det blir inte bara prat om att skapa en bra sociala arbetsmiljön – det blir verkstad!

HUR BÅDE CHEF & MEDARBETARE BIDRAR TILL SOCIALA ARBETSMILJÖN

En inspirationsföreläsning full med kunskaper om hur man både som medarbetare och chef bidrar till att skapa en god social arbetsmiljö som lyfter gruppen. Där kollegor lyfter varandra och där klagovisa kan bytas ut till kollegialt peptalk. 

”Otroligt genomtänkt, vetenskapligt underbyggt, kärnfullt och så härligt med din humor!”

Hög igenkänningsfaktor med pedagogik som gör att budskapet fastnar, konkreta vardagssituationer lyft upp,  skratt och allvar blandas och fokus ligger på hur ni kan göra i er egen verksamhet för att lyckas med den sociala arbetsmiljön.

”Du lyckas behålla allas uppmärksamhet hela tiden.”

Om du vet vad som händer med oss i pressade situationer och upprörda känslor och vet hur du kan hantera det minskar stressen betydligt och arbetsglädjen ökar.