Nöjda kunder


"... du blåste oss av stolarna ..."

KUNDREFERENSER

Jag vill tacka för en fantastisk föreläsning! Alla var jättenöjda och du har gett oss input som vi kommer att kunna ta med oss in i vårt arbete både som grupp och på det individuella planet. 

Ylva Andersson

Chef Helsingborgs stad

Väldigt många uttryckte redan samma dag att de uppskattade din föreläsning – att den hade fått dem att reflektera. Tydligt att du hittade rätt i blandningen mellan seriös forskning och din fantastiskt underhållande pedagogik med humor och storytelling. Ska sprida ryktet om din förträfflighet så att andra kan ta del av din klokskap. 

Helena Trolläng

Chef för Nationellt forensiskt centrum, NFC

Tack Lena Skogholm för en magiskt bra temadag, både jag och medarbetarna ger dig högsta betyg. Så mycket klokskap och vetenskap lättförståeligt och roligt förpackat.

Kristina Löfdahl

Avdelningschef Geriatriskt Centrum

Västerbottens läns landsting

En fantastisk föreläsning med både allvar, skratt och tårar som inte får missas! Med sin entusiasm och härliga energi berättade Lena Skogholm om hur vi kan bli mer medvetna kring bemötande.

Petra Schmidt Andersson

Chef ABF, Norra Stockholms län

 

Vi var på alla sätt och vis så otroligt nöjda med din föreläsning! Vi har bara fått positiv feedback och alla som vi pratat med har varit jättenöjda och inspirerade av dig! Du var rolig, informativ och närvarande! Även jättebra att du varvade teorin med roliga övningar!

 

 

Julia Engström Sid

Projektledare

Stockholms läns landsting

Vi vill bara säga tusen tack! för en superbra föreläsning! Vi fick under eftermiddagen och kvällen så mycket positivt från våra medarbetare, de tyckte bl.a. att dina exempel från verkligheten var så bra ”det är sånt man kommer att komma ihåg” Det var en föreläsning som inte bara innehöll en massa ord utan gav tid för eftertanke.  

Jaana Andersson, Payam Ceghafi

Avdelningschef/Verksamhetschef, Universitetssjukhuset Örebro

Stort TACK för en mycket bra och inspirerande föreläsning igår. Alla reaktioner vi fått har varit mycket positiva! Du lyckades verkligen åskådliggöra ämnet så att igenkänningsfaktorn blev mycket hög hos oss som lyssnade.

Cedric Andersson

Enhetschef Örebro kommun

Stort, tusen och miljoner tack för föreläsningen! Deltagarna var så nöjda och vi lika så!
Du gav dem inte bara en tankeställare utan kunskap och verktyg att hantera och aktivt påverka sin egen vardag och livssituation såväl som arbetsmiljön och andra direkta miljöer. Du har satt i gång många viktiga processer.

Anna-Karin Olsson

Atvexa AB

Tack för en fantastisk föreläsning! Vi har fått så många positiva kommentarer om att din föreläsning var så bra och behövd. Under veckan är det många som har praktiserat det du tog upp i föreläsningen.


Helén Jönsson

Länsstyrelsen Kronoberg

Tack för en upplyftande föreläsningen! Den var mycket bra och tankeväckande. Många medarbetare har redan berättat att de uppskattade den. 

Lina Boberg

Polismyndigheten

Tack Lena, fantastiskt fin föreläsning. Du märkte av gensvaret tänker jag 😊
Vårt behov när vi letade föreläsare var just ämnet ”bemötande”. Lenas föreläsning handlade om detta med en extra dimension, då hon kopplade forskning kring vår hjärna vidare till vårt bemötande och hur allt på ett fascinerande sätt hänger ihop. Intressant! Inspirerande och tankeväckande. Tack Lena från oss och välkommen åter.

 

Ann-Sofie Andersson

Verksamhetschef Bäckby Vårdcentral

Ett jätteTACK för en mycket lyckad och bra föreläsning. Jag har fått många bekräftelser att den var mycket givande från mina medarbetare.
De tyckte bl.a. att de tillskapades så mycket energi efter ditt pedagogiska och tydliga framförande som var omväxlande mellan forskning och humor.

Böckerna är i omlopp för att läsas, där ibland är jag nummer ett som påbörjade lite läsning i går kväll.
Den känns som ett jättebra stöd för oss framledes.

Hoppas vi möts vid fler sammanhang.

 

Marina Oskarsson      

Enhetschef Östhammars kommun

Alla var verkligen jättenöjda med dagen! Jag skickar dig ett ordmoln – utvärdering av dagen så kan du se alla superlativer😊 Föreläsningen med dig var inspirerande och fångade alla i rummet. Du lyckades bemästra alla frågor och lyssna intresserat på funderingar och reflektioner samtidigt som du fint kopplade till forskning på ett begripligt sätt som fastnar i minnet.  Eftermiddagen gav både insikter, kunskap och goa skratt och du bidrog till vår grupps gemensamma Vi-känsla. Vi kommer att arbeta vidare med boken i vår ledningsgrupp och hoppas få träffa dig på nytt igen.

 

Ann-Charlotte Mellgren Sernemo

Avdelningschef Skola Munkedals kommun

Tack för en fantastisk föreläsning!  Att komma hem efter att ha lyssnat på dig och äntligen få förstå sin tonårings beteende för att sedan även kunna bemöta det är en helt underbar känsla. Tusen  tusen  tack! 

Eva Jadeling Persson

Nämndtjänsteman Region Halland

Lena lyckades med sin roliga, pedagogiska och givande föreläsning ta oss alla ett steg vidare på den långa resan att förstå varför och hur vi reagerar i olika situationer. Allt för att vi ska bli bättre på att kommunicera och bemöta olika människor.

Under 60 minuter lyckades hon trollbinda oss, män och kvinnor, unga och äldre, tjänstemän och hantverkare. Vi fick även lära oss att den långa resan börjar med att titta in i sig själv och förstå hur en stor del av ens reaktioner härstammar ifrån en evolutionär process av hjärnan.

Alan Schürer

Chef Förvaltningsutveckling, Familjebostäder Göteborg

Toppenbra! Bra förklaringar och bra balans mellan exempel och fakta. Lena var mycket inspirerande som människa och våra medarbetare satt som ljus när Lena pratade. Hennes föreläsning resulterade senare i att hela gruppen diskuterade kring vår arbetsmiljö och hur vi beter oss gentemot varandra och hur vi själva kan påverka vår egen “plattform” för att sprida god känsla i arbetsgruppen och gemenskap. mycket bra tyckte alla! 

 

Ida Blomqvist

Renhållningschef, BORAB

Tack för en mycket bra insats! Jag har fått mycket positiv feedback från medarbetarna. De tyckte eftermiddagen var givande och inspirerande!

Maria George

Klinikchef, Eastmaninstitutet

Ett fantastiskt stort tack för din insats igår. Du hjälpte oss skapa ett kanoninnehåll på dagen med insikter om hur vi fungerar och ett gemensamt språk som vi kan använda framöver när vi utvecklar oss själva och vår verksamhet. Grym person du är!

Patrik Karlberg

Affärs och konceptchef, Norlandia Förskolor AB

Lena är en fantastisk inspiratör som få ett enkelt och roligt sätt förklarar hur våra känslor styr vårt beteende och bemötande kopplat till hjärnan.

Alla borde få lyssna på Lena!

Pia Gustafsson

Verksamhetschef Hospice Gabriel

Stort tack för din föreläsning med alla målande bilder. Vi hade väldigt bra diskussioner efter föreläsningen.
Vi har fått ett gemensamt språk och en gemensam utgångspunkt för att prata om ledarskap. Vi fick tydliga verktyg och bilder som vi kan ha med i framtida diskussioner.

Therese Triumf

Region Örebro

En enormt givande dag för alla på enheten. Många uppskattade att det hela är baserat på forskning och inte annat. Imponerande att se hur Lena fick kontakt med publiken och samtidigt kunde hålla sig till det hon pratade. En dag som är ett startskott för alla på enheten vad gäller bemötande på många plan. Fantastiskt bra föreläsare och lyssnare!

Sharon Fernandez

Landstingets Resurscentrum Region Uppsala

Oj, vilken tankeställare jag fick! Det var många intressanta aha-upplevelser som jag tar med mig.  Jag ska börja träna med fokus på hjärnan och ge min omgivning en positiv smitta och energi. Jag kan varmt rekommendera detta uppvaknande på ett varmt och humoristiskt sätt. 

Maria Johansson

Ordförande RDK

Lena Skogholm är en färgstark och lysande föreläsare. Kombinationen av hjärnforskningen och handfasta verktyg gör att föreläsningen direkt blir till stor nytta i vardagen.

Hans Torin

CEO Combitech AB

En mycket bra föreläsning som på ett pedagogiskt sätt beskriver hur våra hjärnor fungerar utifrån modern hjärnforskning. Man får bra verktyg för att möta brukare, medarbetare och  sig själv (och andra i sin omgivning). Många konkreta tips för att utvecklas i relationer med andra.

 

Magnus Schubert

Ordförande, Kooperativet Industrihuset

Ett stort tack för igår, det var en mycket uppskattad och bra föreläsning. Jag hör redan hur flera här pratar om det gröna trygghetssystemet😊

AnnKatrin Bark

HR-utvecklare, Länsstyrelsen i Västmanlands län

Fantastisk och givande föreläsning som framförs på ett spirituellt, humoristiskt och visuellt sätt! Fakta blandat med konkreta tips utifrån verkligheten som skapar både igenkänning och vilja till förändring.

Annika Berlin

Projektledare, Visma Enterprise AB

Lena Skogholms föreläsning var helt briljant! Hon har en naturlig förmåga att på ett roligt och positivt sätt framföra budskapet om hur viktigt det är med ett bra bemötande. Lena berättar om rätt så avancerade processer i våra hjärnor fast på ett enkelt och lättbegripligt sätt som alla kan ta till sig. 

Anna Porsvald

Leg. sjuksköterska, Föreläsare & utbildare funktionsrätt

En mycket inspirerande och tänkvärd föreläsning om bemötande! Vi fick kunskap och verktyg i bemötande som vi både kan använda oss av i vårt vårdande yrke likaväl som i privata sammanhang. Alla gick ifrån föreläsningen med inspiration och tankar att dela med kollegor på arbetsplatsen.

Jennie Welin-Berger

Vårdenhetschef

Karolinska Universitetsjukhuset

En inspirerande, rolig och konkret föreläsning om hur man använda hjärnforskningen i att bättre kunna förstå och  bemöta sin tonåring. Bara positiv respons på utvärderingarna.

Anette Svensson

Utvecklare, Kungsbacka kommun

Stort tack för en fantastisk föreläsning! Många medarbetare har uttryckt hur mycket de gillade din föreläsning. Vår förstelärare sa: ”Det här var den absolut bästa föreläsningen jag hört!” Andra sa olika superlativ.

Och jag håller med! Det var så tydliga begrepp så de har fastnat i huvudet.

Madeleine Thomsson

Rektor

Enskedefältets skola & Lindeskolan, Stockholm stad

Vi hade alla läst, kapitel för kapitel, och diskuterat boken innan föreläsningen så våra förväntningar var höga.
Lenas entusiasm, varma bemötande, begripliga sätt att tala på och fina sätt att fånga upp, invänta och lyssna av våra frågor gav oss en ny gemensam plattform att arbeta vidare utifrån.
Föreläsningen blev ett sätt att knyta ihop säcken, och möjligheten att ställa kompletterande frågor och diskutera tillsammans med Lena var ovärderlig.
Det är som om vi fått med oss en konkret verktygslåda, både bildligt och i text, och vi ser alla fram emot att arbeta vidare med vår nyfunna kunskap.
Allt jag kan säga är att våra förväntningar infriades med råge.

Annette Rosenhall

Rektor, Eslövs kommun

Bara genom att vara sig själv fullt ut skapar Lena en intim och trygg miljö för den stora gruppen. Med en hög kompetens, personlig touch och enkelhet bjuder hon på olika forskningsteorier och blandar det med praktiska övningar. Det gör att vi som åskådare känner stor tillit och kan samtidigt ta till sig av det värdefulla och viktiga budskapet. Jag kommer aldrig glömma när Lena tar fram en citronklyfta och biter tag om den, för att koppla det hon säger till en visuell handling. Denna wow-faktor gör att de teoretiska kunskaparna sätter sig naturligt och långsiktigt.

Jag vill ge mina varma rekommendationer och avsluta med; vill du lära dig mer om hjärnan och hur du kan må bättre i livets alla aspekter så boka in Lena Skogholm.

Johan Westberg

Nordic Culture and People Manager, Sats

Jag visste en del om de här ämnena som Lena Skogholm har tagit upp under utbildningen, ändå har jag lärt mig fantastiskt mycket mer under den här tiden som utbildningen pågått. Stort tack för det! Lena har verkligen levandegjort ämnet ”bemötandekoden” på ett mycket klargörande och tydligt sätt och förklarat vad det innebär.

Hon har dessutom gett oss handfasta råd som vi kan använda oss av i olika situationer då vi i vårt arbete kan möta människor med t.ex. rättshaveristiskt eller narcissistiskt beteende. Lena har också visat på hjärnans strukturer och hjälpt oss att se vad det är för typ av olika beteenden vi kan möta ibland, vad det är för tillstånd en människa kan befinna sig i och varför. Hon har också gett oss verktyg som vi kan använda oss av för att klara av och bemöta olika typer av härskartekniker, mycket användbara verktyg som fungerar. Lenas utbildningsserie har gett vår grupp en större närhet och god energi som jag upplever har inverkat positivt på gruppen.

Sist men inte minst, har Lenas härliga humor och fantastiska sätt att framställa olika situationer på, varit en lisa för själen och gett mycket utrymme för skratt och igenkännande. Tack för en fantastisk utbildning!

Eva Lindell

Biståndshandläggare, Stockholm stad

Tack för en mycket inspirerande och lärorik föreläsning. Du fick positiv respons från deltagarna som uppskattade att få lyssna på dig. 

Marie Arvidsson

Rådgivare kompetensutveckling JAG Personlig Assistans

Lena gav på ett lättförståeligt sätt och med god energi en bild av hur vi människor fungerar inom oss, men också hur vi samspelar med varandra. Teorierna utgår från hur vår hjärna styr oss på olika sätt. Lenas inspirerande föredrag bjöd på många aha-upplevelser genom att fakta beskrevs med målande bilder och exempel ur verkliga livet. Glada skratt och igenkänning märktes bland publiken.

Marie Irvang

Projektledare, Sjuhärads samordningsförbund

Lena är en karismatisk föreläsare som verkligen brinner för det hon förmedlar. Jag har haft glädjen att anlitat henne i olika sammanhang. Lena är pedagogisk och påläst och talar från hjärtat med både humor och värme. En sann “people person”.

Katarina Cenner

Nordic Account Manager/Senior Project Manager Netpartnering.

Med genuin känsla och värme belyser Lena faktorerna som färgar mötet människor emellan. Alla var riktigt nöjda efter föreläsningen.

Liz-Lott Grönwall

Samordnare Terma Psykiatri Skåne

En intressant föreläsning där Lena beskriver på ett vardagsnära och humoristiskt sätt hur vi fungerar i vardagen. Lena gav mig värdefulla tips och råd.

Alf Westerdahl

Enhetschef Västerås Marknad & Näringsliv

Tack för en bra föreläsning. Du var mycket duktig och visualiserade och förmedlade budskapet på ett sätt som alla kan ta in. Du gjorde forskning greppbar och möjlig att förstå och omsätta. Stor eloge!

Birgitta Söderberg

Founding Partner, Leading People Europe AB

Tack för en fantastisk föreläsning om Tonårshjärnan i Kungsbacka! Du har ett jättebra sätt att förmedla budskapet på och din energi är underbar! 

Hanna Olsson

Idrottsledare, Kungsbacka

Föreläsningen ”Tonårshjärnan -Bemötandekoden till tonåringar” med Lena Skogholm gav mig många tankeställare. Primärt naturligtvis hur jag kan bemöta min tonåringen bättre men också i ett större perspektiv människor emellan. Lena Blandade humor och allvar på ett väldigt bra sätt och höll intresset uppe under hela föreläsningen.

Lisa Valinder Olsson

Communication and PR Manager Nordics Ingram Micro

Lena Skogholm lockade mycket skratt och igenkänning i sin föreläsning som bjöd publiken på en upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap.

Konferensen Inkludera Mera

Västerås & Eskilstuna, 800 deltagare

En lättsam föreläsning med lärorikt innehåll som berör! Framfört av en kunnig och jordnära föreläsare.

Petra Harsunen

Unionen

Tack för en bra föreläsning! Den var genomtänkt, vetenskapligt underbyggd, välkomponerad och kärnfull. Bra att du använder bilder och är pedagogisk i din framställning. Du använder olika media för att nå fram och du lyckas behålla allas uppmärksamhet.

Margaretha Öström

VD & Founding Partner, Leading People Europe AB

Tack för idag! Mycket bra innehåll och välbehövlig kunskap. De är härligt med din humor, din passion och det pedagogiska och enkla formatet.

Helene Landin

Deltagare på föreläsning om social arbetsmiljö

Lena Skogholm tog oss med på en spännande och underhållande färd mellan höger- och vänster hjärnhalva samt allt däremellan.

Mycket aha-upplevelser och mycket tänkvärt att arbeta med i vardagen.

Anita Kullinger

Personalhandläggare, HSB Mälardalen

Västerbottens läns landsting

Föreläsningarna har gett kunskaper, råd och många inspirerande tips om hur vi bemöter människor på ett mer professionellt och positivt sätt. Jag vill varmt rekommendera Lena!

Arja Lindholm

Kommunikationschef Stockholm stad

Lena guidade oss i hjärnans fantastiska värld och gav oss en förståelse för varför vi beter oss som vi gör och hur vi kan tänka när vi bemöter andra. 

Lena gör detta på ett lättsamt sätt med stor igenkänningsfaktor och en hel del skratt.

Hanna Wallin

Stabschef, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Örnsköldsviks kommun

Lena började föreläsningen med ett antal mystiska föremål i vilka vi fick klarhet under våra 90 minuter –  tänk att en hjärna kan vara en teflonpanna eller en tvättsvamp! Lena guidade oss runt i hjärnans landskap på ett personligt, men ändå vetenskapligt sätt. Insikt är ett bra ord för att beskriva föreläsningen som gav oss en djupare förståelse för hur vi reagerar och agerar i den dagliga tillvaron.

Patrik Simonsson

Enhetschef, Socialförvaltningen Stockholm stad

Lena är en riktig inspiratör. Hon berättar på ett lättsamt sätt hur vi människor fungerar och vad det är som gör att våra möten blir katastrof eller topp. Jag rekommenderar dig att gå och lyssna, jag lovar att du inte blir besviken.

Lotta Roupé

Koordinator, SOLNA STAD

Lenas förmåga att kombinera vardagssituationer med information om hur vi människor fungerar gör att alla både kan känna igen sig och lära sig helt nya saker. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som ska hantera möten med människor i sin vardag!

Ann-Sofi Forsmark

Avdelningschef Stockholms stadsarkiv

Neuroledarskap – den bästa ledarskapsutbildning jag gått!

Elisabet Farving

SVT Enhetschef

Neuroledarskap har gett mig mycket och jag är mycket mer medveten om mitt sätt att leda och kommunicera. Jag har fått ökad självinsikt och verktyg att hantera olika situationer. Så bra mix med teori och praktik.

Anna Ekström

Avdelningschef Örebro läns landsting

Neuroledarskap har lett till bättre resultat i medarbetarenkäten. Hjärnforskningen har på ett utomordentligt sätt lyfts fram i direkt i relation till det vi har stått inför i vardagen. Lena har genomfört Neuroledarskap på ett mycket inspirerande och tankeväckande sätt.

Mariann Hellström

Verksamhetschef Stockholm stad

Jag har fått många konkreta idéer som jag ska prova i min verksamhet!

Michael Söderlind

Enhetschef Örebro läns landsting

Det var en mycket lärorik utbildning som alla dels tyckte det var kul, men som de också har nytta av i sina privata liv. Jag kan verkligen rekommendera denna metod och Lena Skogholm som är engagerad och mycket kompetent.

Kristofer Ljungberg

IT-chef Bollnäs kommun

Vi fick konkreta verktyg att använda oss av i mötet med kunden, men även förståelse för varför vi reagerar som vi gör i olika situationer. Mina medarbetare var lyriska och gav höga betyg till utbildningen.

Lena Ullström

Lönechef på Norra Dalarnas Löneservice

Talkmap har markant ökat vår kundnöjdhet! Med de verktyg våra medarbetare har fått i utbildningen kan vi leverera service och bemötande i världsklass till våra kunder.

Elisabet Farving

SVT Enhetschef

Talkmap gav ytterligare en dimension för oss i vårt arbete med personlig försäljning. Jag rekommenderar definitivt denna utbildning till bolag som sysslar med personliga möten.

Jonas Liljedal

CEO ATC Tape Converting AB

Älskar din bok, det vet du redan. Men den är verkligen helt otrolig. 

Jag har läst den flera gånger.

Leila Söderholm

Föreläsare & Inspiratör

Mental & Fysisk träning

Jag älskar att få ta del av andra dynamiska människors insikter och upplägg. Lena Skogholm och hennes bok, Bemötandekoden stämmer in på båda! 

Boken inspirerar, är lättförståelig, har en klar struktur, samlar viktiga delar som bidrar till en arbetsmiljö i världsklass samt dessutom är fantastiska att använda som litteratur till mina ledarskapskurser.

Jättetacksam att den nu kommer ut på engelska, så att jag även kan använda den i mina internationella uppdrag.

Rekommendera den varmt till er som vill ”levla upp”.

Tina Thörner

VM-guld i rally som kartläsare, föreläsare & coach

“Var den förändring du vill se i världen.”

Gandhi

URVAL AV TIDIGARE KUNDER

A-kassan Bygg

ABB

ABF

Ale kommun

Arbetsmarknadsförvaltningen Stockholm

AstraZeneca AB

Atvexa AB

Barnavårdscentraler Stockholm

Betelskeppet

Bergslagens kommunalteknik

Boliden Mineral AB

Bollnäs kommun

Borab AB

Borås Elnät AB

Borås högskola

Båstad kommun

CGI Stockholm

CTC Clinical Trial Consultants AB

Capio St Görans sjukhus Akutavdelningen

Combitech AB

EDIT Ett Dalsland i tillväxt

Eastmaninstitutet, Folktandvården Stockholms län

Ekerö bibliotek

Enskede Årsta Vantör stadsdelsförvaltning Stockholm

Enskedefältets skola, Stockholm stad

Eslövs kommun, alla chefer

Eslövs kommun, skolor

Exploateringskontoret Stockholm

Exportkreditnämnden

Falun kommun

Familjebostäder Göteborg

Farsta Stadsdelsförvaltning, förskolor

Flexitron AB, OEM

Forum för folkhälsovetare och beteendevetare

Försäkringskassan

Förvaltningen för Funktionshindrade, Örebro kommun

Godemän Södertälje kommun

Gotit AB

Gudrun Sjödén

Göteborgs kommun

HSB Mälardalen

Habiliteringen Sollentuna

Habiliteringen Stockholm stad

Hallsbergs kommun

Halmstads kommun, Föräldrar emellan

Heimstaden

Helsingborgs stad

Hospice Gabriel, konferens landstingsanställda

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Stockholm

Hässelby Välling Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Hässleholm Miljö AB

Håbo kommun

IVO – Inspektion för vård och omsorg

JAG Personlig Assistans

Järfälla hus AB

Karolinska universitetssjukhuset

Konferens Inkludera Mera

Kongress läkarsekreterare

Kooperativet Industrihuset

Kriminalvården

Kulturförvaltningen Stockholm

Kumla kommun, skolor

Kungsbacka kommun, Föräldrar emellan

Kungsholmens Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Kyrkogårdsförvaltningen Stockholm, 

Laholms Bibliotek

Landsarkivet Lund

Landsarkivet Uppsala

Landsarkivet Vadstena

Landstingets Resurscentrum Region Uppsala

Landstingshälsans företagsvård, Örebro

Ledarna

Lerums kommun

Lindesbergs kommun

Ljusdals kommun

Länsstyrelsen, Gävleborg

Länsstyrelsen, Västmanlands län

Marknadsföreningen, Gävle

Medeltidsmuséet Stockholm

Metropolitan Rehab

Miljöförvaltningen Stockholm

Misa

Munkedals kommun, chefsdag

Mälardalens högskola

Nacka kommun

Naturbruksförvaltningen Region Västra Götaland

Norrlandia

Norrlands universitetssjukhus

Norrmalm Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Närsjuksvårdsområde Örebro, ledningsgrupp och stab

OmsorgsCompagniet AB

PVF Yrke och Utbildning

Personalutvecklingsmässan AB

Polismyndigheten

Polisen Region Syd

Praktikertjänst

QRC Stockholm

Region Gotland

Region Skåne, psykiatrin

Region Västmanland, Bäckby vårdcentral

Regionalt Cancercentrum Syd

Regionhälsan Örebro

Riksforum för sjuksköterskor

Rikssektionen för Diagnoskodning

Rinkeby Kista Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Rättspsykiatrin Hässleholm

SJB Bygg AB

SATS, Mastertrainers från hela Norden

Samhällsbyggnadskontoret Stockholm

Sankt Lukas stiftelsen Stockholm

Sefif

Serviceförvaltningen Stockholm

ShareNode 

Sjuhärads samordningsråd

Skarpnäck Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Skärholmens Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Socialförvaltningen Stockholm

Socialstyrelsen

Stadsbyggnadskontoret Stockholm

Stockholm stad, ett flertal skolor

Stockholm stads Parkering AB

Stockholms läns landsting idrottsförbund

Stockholms stadsarkiv

Stokab AB

Stora Enso AB

Studieförbundet vuxenskolan, Göteborg

Sundbyberg stad

Sundsvalls kommun

Sunt Arbetsliv

Svenska Elektrikerförbundet

Svenska kyrkan, Tyresö

Svenska kyrkan, Norra Billings pastorat

Svenska kyrkan, Järfälla församling

Söderhamns kommun skola och förskola

Södermalm Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Södersjukhuset

Södertälje kommun

Södertälje kommun skola

Södertälje kommun social- och omssorgskontoret

Talentum AB

Tandlaget

Uddevalla Folkets hus

Unionen

Universitetssjukhuset Örebro

Uppsala kommun

Utbildningsförvaltningen Stockholm

Visby kommun, förskolor

Visma

Vänersborgs kommun

Västervik kommun, skolor

Västerås stad

Västmanlands sjukhus

Vårdcentral Falkenberg

Vårdcentral Örebro

Äldreförvaltningen Stockholm

Älvdalens kommun

Örebro kommun med bland annat flera förskolor och skolor

Östermalm Stadsdelsförvaltning, Stockholm

Östhammars kommun

Överförmyndarnämnden Södertälje

Örnsköldsviks kommun

Österåker kommun, alla chefer