Nöjda kunder

Tack Lena Skogholm för en magiskt bra temadag, både jag och medarbetarna ger dig högsta betyg. 

Så mycket klokskap och vetenskap lättförståeligt och roligt förpackat.

Kristina Löfdahl

Avdelningschef Geriatriskt Centrum

Västerbottens läns landsting

 

En fantastisk föreläsning med både allvar, skratt och tårar som inte får missas!

Med sin entusiasm och härliga energi berättade Lena Skogholm om hur vi kan bli mer medvetna kring bemötande.

 

Petra Schmidt Andresson

Chef ABF, Norra Stockholms län

 

Vi var på alla sätt och vis så otroligt nöjda med din föreläsning! Vi har bara fått positiv feedback och alla som vi pratat med har varit jättenöjda och inspirerade av dig! 

Du var rolig, informativ och närvarande! Även jättebra att du varvade teorin med roliga övningar!

 

Julia Engström Sid

Projektledare

Stockholms läns landsting

En mycket bra föreläsning som på ett pedagogiskt sätt beskriver hur våra hjärnor fungerar utifrån modern hjärnforskning. 

Man får bra verktyg för att möta brukare, medarbetare och  sig själv (och andra i sin omgivning). Många konkreta tips för att utvecklas i relationer med andra.

Magnus Schubert

Ordförande, Kooperativet Industrihuset

Oj, vilken tankeställare jag fick! Det var många intressanta aha-upplevelser som jag tar med mig.  Jag ska börja träna med fokus på hjärnan och ge min omgivning en positiv smitta och energi. 

Jag kan varmt rekommendera detta uppvaknande på ett varmt och humoristiskt sätt. 

Maria Johansson

Ordförande RDK

Lena Skogholm tog oss med på en spännande och underhållande färd mellan höger- och vänster hjärnhalva samt allt däremellan.

Mycket aha-upplevelser och mycket tänkvärt att arbeta med i vardagen.

Anita Kullinger

Personalhandläggare, HSB Mälardalen

Västerbottens läns landsting

Fantastisk och givande föreläsning som framförs på ett spirituellt, humoristiskt och visuellt sätt! Fakta blandat med konkreta tips utifrån verkligheten som skapar både igenkänning och vilja till förändring.

Annika Berlin

Projektledare, Visma Enterprise AB

Lena Skogholms föreläsning var helt briljant! Hon har en naturlig förmåga att på ett roligt och positivt sätt framföra budskapet om hur viktigt det är med ett bra bemötande. Lena berättar om rätt så avancerade processer i våra hjärnor fast på ett enkelt och lättbegripligt sätt sm alla kan ta till sig. 

Anna Porsvald

Leg. sjuksköterska

Föreläsare & utbildare funktionsrätt

Lena Skogholm lockade mycket skratt och igenkänning i sin föreläsning som bjöd publiken på en upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap.

Konferensen Inkludera Mera

Västerås & Eskilstuna, 800 deltagare

Lena började föreläsningen med ett antal mystiska föremål i vilka vi fick klarhet under våra 90 minuter –  tänk att en hjärna kan vara en teflonpanna eller en tvättsvamp! Lena guidade oss runt i hjärnans landskap på ett personligt, men ändå vetenskapligt sätt. Insikt är ett bra ord för att beskriva föreläsningen som gav oss en djupare förståelse för hur vi reagerar och agerar i den dagliga tillvaron.

Patrik Simonsson

Enhetschef, Socialförvaltningen Stockholm stad

En mycket inspirerande och tänkvärd föreläsning om bemötande! Vi fick kunskap och verktyg i bemötande som vi både kan använda oss av i vårt vårdande yrke likaväl som i privata sammanhang. 

Alla gick ifrån föreläsningen med inspiration och tankar att dela med kollegor på arbetsplatsen.

Jennie Welin-Berger

Vårdenhetschef

Karolinska Universitetsjukhuset

En inspirerande, rolig och konkret föreläsning om hur man använda hjärnforskningen i att bättre kunna förstå och  bemöta sin tonåring. Bara positiv respons på utvärderingarna.

Anette Svensson

Utvecklare, Kungsbacka kommun

En lättsam föreläsning med lärorikt innehåll som berör! Framfört av en kunnig och jordnära föreläsare.

Petra Harsunen

Unionen

Lena guidade oss i hjärnans fantastiska värld och gav oss en förståelse för varför vi beter oss som vi gör och hur vi kan tänka när vi bemöter andra. 

Lena gör detta på ett lättsamt sätt med stor igenkänningsfaktor och en hel del skratt.

Hanna Wallin

Stabschef, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Örnsköldsviks kommun

Lena Skogholm är en färgstark och lysande föreläsare. Kombinationen av hjärnforskningen och handfasta verktyg gör att föreläsningen direkt blir till stor nytta i vardagen.

Hans Torin

CEO Combitech AB

Föreläsningarna har gett kunskaper, råd och många inspirerande tips om hur vi bemöter människor på ett mer professionellt och positivt sätt. Jag vill varmt rekommendera Lena!

Arja Lindholm

Kommunikationschef Stockholm stad

Lena är en riktig inspiratör. Hon berättar på ett lättsamt sätt hur vi människor fungerar och vad det är som gör att våra möten blir katastrof eller topp. Jag rekommenderar dig att gå och lyssna, jag lovar att du inte blir besviken.

Lotta Roupé

Koordinator, SOLNA STAD

Lenas förmåga att kombinera vardagssituationer med information om hur vi människor fungerar gör att alla både kan känna igen sig och lära sig helt nya saker. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som ska hantera möten med människor i sin vardag!

Ann-Sofi Forsmark

Avdelningschef Stockholms stadsarkiv

Neuroledarskap – den bästa ledarskapsutbildning jag gått!

Elisabet Farving

SVT Enhetschef

Neuroledarskap har gett mig mycket och jag är mycket mer medveten om mitt sätt att leda och kommunicera. Jag har fått ökad självinsikt och verktyg att hantera olika situationer. Så bra mix med teori och praktik.

Anna Ekström

Avdelningschef Örebro läns landsting

Neuroledarskap har lett till bättre resultat i medarbetarenkäten. Hjärnforskningen har på ett utomordentligt sätt lyfts fram i direkt i relation till det vi har stått inför i vardagen. Lena har genomfört Neuroledarskap på ett mycket inspirerande och tankeväckande sätt.

Mariann Hellström

Verksamhetschef Stockholm stad

Jag har fått många konkreta idéer som jag ska prova i min verksamhet!

Michael Söderlind

Enhetschef Örebro läns landsting

Det var en mycket lärorik utbildning som alla dels tyckte det var kul, men som de också har nytta av i sina privata liv. Jag kan verkligen rekommendera denna metod och Lena Skogholm som är engagerad och mycket kompetent.

Kristofer Ljungberg

IT-chef Bollnäs kommun

Vi fick konkreta verktyg att använda oss av i mötet med kunden, men även förståelse för varför vi reagerar som vi gör i olika situationer. Mina medarbetare var lyriska och gav höga betyg till utbildningen.

Lena Ullström

Lönechef på Norra Dalarnas Löneservice

Talkmap har markant ökat vår kundnöjdhet! Med de verktyg våra medarbetare har fått i utbildningen kan vi leverera service och bemötande i världsklass till våra kunder.

Elisabet Farving

SVT Enhetschef

Talkmap gav ytterligare en dimension för oss i vårt arbete med personlig försäljning. Jag rekommenderar definitivt denna utbildning till bolag som sysslar med personliga möten.

Jonas Liljedal

CEO ATC Tape Converting AB

Älskar din bok, det vet du redan. Men den är verkligen helt otrolig. 

Jag har läst den flera gånger.

Leila Söderholm

Föreläsare & Inspiratör

Mental & Fysisk träning

Jag älskar att få ta del av andra dynamiska människors insikter och upplägg. Lena Skogholm och hennes bok, Bemötandekoden stämmer in på båda! 

Boken inspirerar, är lättförståelig, har en klar struktur, samlar viktiga delar som bidrar till en arbetsmiljö i världsklass samt dessutom fantastiska att använda som litteratur till mina ledarskapskurser.

Jättetacksam att den nu kommer ut på engelska, så att jag även kan använda den i mina internationella uppdrag.

Rekommendera den varmt till er som vill ”levla upp”.

Tina Thörner

VM-guld i rally som kartläsare, föreläsare & coach