Smartare än din smartphone!

DU & DIN MOBIL - SÅ LEVER NI LYCKLIGA I ALLA ERA DAGAR

Har du varit i ett sammanhang där du tycker  mobilen  tar  för  mycket  utrymme  eller  blir  ett  störande  moment? Har  du  någon  gång  känt  att  du  borde  lägga  ifrån  dig  mobilen men ska  bara  kolla  en  sak  till? 

Det har jag!! Därför skriver jag nu på en bok tillsammans med Micke  Darmell,  expert på området och författare  till  boken som var före sin tid: ”Uppkopplad  eller  avkopplad?”

Den kommer ut hösten 2018. 
Vi har också den stora glädjen att få hålla öppna föreläsningar i det här viktiga ämnet som berör nästan alla av oss. I    november  håller vi föreläsningar  i  Stockholm  och  Malmö.
 
Vi vill lyfta både möjligheter och det som inte blir så bra för oss om vi har vår uppmärksamhet på mobilen för mycket. För vad är det vi missar i så fall?
 
Vi lyfter fram vad experter säger, tittar på hjärnforskning och vill visa på hur vi kan leva lyckliga tillsammans med vår mobil så vi får ut det bästa av den och oss själva i bra balans
 
Föreläsningen bjuder  på  insikter,  aha-upplevelser,  skratt  och  även ett  existentiellt  perspektiv:  Hur  kan  vi  leva  våra  liv  så  att  vi  mår  bra, bygger inre styrka och glädje i det uppkopplade livet. 
 
Länk till anmälan kommer inom kort.