Lena Skogholm - Föreläsare i Jönköping

Inspirationsföreläsningar,Jönköping

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR I JÖNKÖPING

Önska ni en föreläsare i Jönköping som både ger kunskaper, inspiration och konkreta verktyg?

Kunnig föreläsare i Jönköping ger inspirationsföreläsningar som skapar tydliga resultat.  Lena Skogholm är föreläsare i ledarskap,  bemötande, stresshantering, självledarskap, social arbetsmiljö som ger arbetsglädje, svåra samtal och tonårshjärnan.  Läs mer nedan om de olika föreläsningarna.

Som inspirationsföreläsare är Lena mycket uppskattad för sin pedagogiska förmåga att ge kunskaper om hjärnan och visa hur vi har stor nytta av det i vardagen och gör det på ett igenkännande och humoristiskt sätt, fyllt med energi. En föreläsare i Jönköping som ger konkreta verktyg så att inspirationsföreläsning verkligen skapar skillnad.

 

RESULTAT

  • Lätt att direkt göra skillnad
  • Mer energi och välmående
  • Många aha-upplevelser
  • Konkreta verktyg
  • Bättre stämning på jobbet
  • Inspiration och skratt

PASSAR BRA PÅ ER

  • Konferens
  • Planeringsdag
  • Chefsdag
  • Kickoff
  • Temadag
  • Utbildningsdag
 • VÄLJ LÄNGD

  • 60 min koncentrerat
  • 90 min med flera tips
  • 2 timmar med mer reflektion
  • Eller ett längre upplägg

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

HJÄRNSMART BEMÖTANDE – ENASTÅENDE!

En föreläsning som ger konkreta verktyg som är lätta att direkt börja använda och som skapar ett enastående bemötande. Ett bra bemötande får ringar på vattnet och på verkar både stämningen på jobbet och resultatet. Aha-upplevelser, forskningsbaserat framfört på ett igenkännande sätt som lockar till skratt. Medryckande, nyttigt och roligt!

HJÄRNSMART LEDARSKAP- TYDLIGA RESULTAT

Vill ni ligga i framkant och ha senaste forskningen som grund för ert ledarskap? Här får ni konkreta verktyg för ett professionellt ledarskap som underlättar chefsrollen och minskar stressen. Bättre resultat i medarbetarenkäter, mer energi och arbetsglädje. Handfasta tips för både det vardagliga arbetet och mer svåra situationer. Inspiration, aha-upplevelser och mycket användbar i vardagen!

 HJÄRNSMART STRESSHANTERING – FÅ EN AIRBAG MOT STRESS

Går det att skaffa en airbag mot stress? Javisst! Det är den smartaste stresshanteringen. Hur? Det får du reda på i den här tankeväckande föreläsningen som ger massor med aha-upplevelser och ger konkreta verktyg att minska stress och hantera daglig påfrestning på ett sätt som inte sliter på dig.  Ett mer hållbart liv och arbetsliv blir resultatet!

SOCIAL ARBETSMILJÖ SOM GER ARBETSGLÄDJE

Bättre stämning på jobbet? Önskar ni en arbetsmiljö som ger mer arbetsglädje och mer energi? I den här föreläsningen får ni konkreta verktyg för att skapa en arbetsmiljö att längta till. Forskning om hur vi människor fungerar lyfts på ett humoristiskt och igenkännande sätt. Aha-upplevelser som motiverar att skapa en riktigt bra arbetsmiljö!

  TONÅRSHJÄRNAN – BEMÖTANDEKODEN TILL TONÅRINGAR

Tänk om du kunde titta in i tonringens hjärna och förstå vad som hände där? Det bjuds du på i denna otroligt intressanta föreläsning om Tonårshjärnan. Därtill får du verktyg som du kan använda varje dag i mötet med tonåringen för att skapa en god kommunikation. Här får du Bemötandekoden till tonåringen!

SVÅRA SAMTAL

I den här föreläsningen ges kunskaper om vad som händer med oss människor i svåra situationer eller när påfrestningarna leder till känslomässig eller mental härdsmälta. Hur möter vi det på ett respektfullt sätt och samtidigt leder samtalet framåt på ett vänligt sätt? Här ges konkreta verktyg som är mycket användbara och som gör stor skillnad i nästa svåra samtal!

 HJÄRNSMART SJÄLVLEDARSKAP – MOTIVERAR

Här bjuds på konkreta verktyg som ger ett tydligt självledarskap i yrkesrollen och även privat.  medarbetare som tar ansvar, är delaktiga och tar ett ledarskap i sitt medarbetarskap. Motiverande, humor och skapar vilja till förändring! Baserat på forskning om hur vi människor fungerar ger många aha-upplevelser. 

Lena Skogholm ger allt i sina föreläsningar:

  • “Under 60 minuter lyckades hon trollbinda oss.”
  • “Våra medarbetare satt som tända ljus.”
  • “Alla borde få lyssna på Lena.”
  • “Hade jag vetat det här för 10 månader sedan hade jag sluppit bli utbränd.”
  • “Vi har fått med mer än kloka och handgripliga språkverktyg. Föreläsningen har även bidragit till en förståelse för hur både vi själva och andra människor fungerar vilket leder till mindre stress och mer empati. Det blir lättare att möta människor där de är och lättare att vara professionell i den egna yrkesrollen.”
Play Video

LENA SKOGHOLM, FÖRELÄSARE I JÖNKÖPING

Lena berättar

I tonårstiden var jag många gånger och besökte Jönköping eftersom jag hade många vänner där. 

Jag minns särskilt er specifik resa dit. Jag var 17 och bodde i Borås. Skulle ta bussen från Borås till Jönköping en fredagseftermiddag efter skolan, och sedan vara i Jönköping hela helgen. Det var på vintern så det hade börjat skymma redan när vi satte oss i bussen. 

På vägen stannade vi i Ulricehamn där det görs ett lite längre stopp. Nästan alla passagerare går ut, bara jag och två personer ytterligare sitter kvar i bussen.  Vi tittade lite frågande på varandra eftersom vi alla tyckte att det var lite konstigt att nästan alla skulle gå av i Ulricehamn, 

När vi svängde ut på stora vägen igen och skulle fortsätta mot Jönköping, såg till min stora förvåning att bussen körde tillbaka till Borås. Med en något chockartad blick gick jag fram till busschauffören och undrade: Vart vi är på väg? 

 Va? Är du kvar i bussen? fick jag till svar.  Jag kör tillbaka till Borås, jag sa till alla i bussen att gå av i Ulricehamn, för att byta till en buss som skulle ta dem till Jönköping. 

Jaha, det var den fredagskvällen! Fram och tillbaka på en buss tills jag till slut kom fram till Jönköping och mina kompisar där. 

Kommunikation är A och O. Det handlar inte om att anta att alla har tagit till sig budskapet, eller att anta att alla har fått informationen. Det gäller att försäkra sig om det, att följa upp och dubbelkolla så att man kan säkerställa att informationen har gått fram. 

Kommunikation är en konst och ett bra bemötande likaså. Jag har under hela mitt yrkesliv fördjupat mig inom dessa ämnen på olika sätt, inom flera branscher och i flera yrkesroller. 

Därför brinner jag nu för att föreläsa och kommer gärna till -Jönköping och föreläser. 

Varmt välkommen att kontakta mig för en vidare dialog!