Lena Skogholm - Föreläsare i Malmö

Inspirationsföreläsningar, Malmö

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR I MALMÖ - KONKRETA VERKTYG SOM SKAPAR TYDLIGA RESULTAT

Söker du en föreläsare i Malmö som både ger inspiration, kunskaper och konkreta verktyg?

Kunnig föreläsare i Malmö ger inspirationsföreläsningar som skapar tydliga resultat.  Lena Skogholm är föreläsare inom ämnena bemötande, ledarskap, stresshantering, självledarskap, social arbetsmiljö som ger arbetsglädje, svåra samtal och tonårshjärnan.  Läs mer nedan om de olika föreläsningarna.

Den röda tråden i alla inspirationsföreläsningarna är att förstå bakomliggande hur vi människor fungerar och få verktyg för att kunna agera i linje med det. 

  • Bättre stämning på jobbet
  • Inspiration och skratt
  • Lätt att direkt göra skillnad
  • Många aha-upplevelser
  • Konkreta verktyg
  • Mer energi och välmående

 

 

PASSAR BRA PÅ ER

  • Konferens
  • Planeringsdag
  • Chefsdag
  • Kickoff
  • Temadag
  • Utbildningsdag

VÄLJ LÄNGD

  • 60 min koncentrerat
  • 90 min med flera tips
  • 2 timmar med mer reflektion
  • Eller ett längre upplägg

 En föreläsare i Malmö som ger konkreta verktyg så att inspirationsföreläsning verkligen skapar tydliga resultat. 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

HJÄRNSMART BEMÖTANDE – ENASTÅENDE

En föreläsning som ger konkreta verktyg som är lätta att direkt börja använda och som skapar ett enastående bemötande. Ett bra bemötande får ringar på vattnet och på verkar både stämningen på jobbet och resultatet. Aha-upplevelser, forskningsbaserat framfört på ett igenkännande sätt som lockar till skratt. Medryckande, nyttigt och roligt!

HJÄRNSMART LEDARSKAP- TYDLIGA RESULTAT

Vill ni ligga i framkant och ha senaste forskningen som grund för ert ledarskap? Här får ni konkreta verktyg för ett professionellt ledarskap som underlättar chefsrollen och minskar stressen. Bättre resultat i medarbetarenkäter, mer energi och arbetsglädje. Handfasta tips för både det vardagliga arbetet och mer svåra situationer. Inspiration, aha-upplevelser och mycket användbar i vardagen!

HJÄRNSMART STRESSHANTERING – FÅ EN AIRBAG MOT STRESS

Ett mer hållbart liv och arbetsliv blir? Går det att skaffa en airbag mot stress? Javisst! Det är den smartaste stresshanteringen. Hur? Det får du reda på i den här tankeväckande föreläsningen som ger massor med aha-upplevelser och ger konkreta verktyg att minska stress och hantera daglig påfrestning på ett sätt som inte sliter på dig. 

SOCIAL ARBETSMILJÖ SOM GER ARBETSGLÄDJE

Bättre stämning på jobbet? Önskar ni en arbetsmiljö som ger mer arbetsglädje och mer energi? I den här föreläsningen får ni konkreta verktyg för att skapa en arbetsmiljö att längta till. Forskning om hur vi människor fungerar lyfts på ett humoristiskt och igenkännande sätt. Aha-upplevelser som motiverar att skapa en riktigt bra arbetsmiljö!

HJÄRNSMART SJÄLVLEDARSKAP – MOTIVERAR

Här bjuds på konkreta verktyg som ger ett tydligt självledarskap i yrkesrollen och även privat.  medarbetare som tar ansvar, är delaktiga och tar ett ledarskap i sitt medarbetarskap. Baserat på forskning om hur vi människor fungerar ger många aha-upplevelser. Motiverande, humor och skapar vilja till förändring! 

  TONÅRSHJÄRNAN – BEMÖTANDEKODEN TILL TONÅRINGAR

Tänk om du kunde titta in i tonåringens hjärna och förstå vad som hände där? Det bjuds du på i denna otroligt intressanta föreläsning om Tonårshjärnan. Därtill får du verktyg som du kan använda varje dag i mötet med tonåringen för att skapa en god kommunikation. Här får du Bemötandekoden till tonåringen!

SVÅRA SAMTAL 

I den här föreläsningen ges kunskaper om vad som händer med oss människor i svåra situationer eller när påfrestningarna leder till känslomässig eller mental härdsmälta. Hur möter vi det på ett respektfullt sätt och samtidigt leder samtalet framåt på ett vänligt sätt? Här ges konkreta verktyg som är mycket användbara och som gör stor skillnad i nästa svåra samtal!

Lena Skogholm ger allt i sina föreläsningar:

  • “Under 60 minuter lyckades hon trollbinda oss.”
  • “Våra medarbetare satt som tända ljus.”
  • “Alla borde få lyssna på Lena.”
  • “Hade jag vetat det här för 10 månader sedan hade jag sluppit bli utbränd.”
  • “Vi har fått med mer än kloka och handgripliga språkverktyg. Föreläsningen har även bidragit till en förståelse för hur både vi själva och andra människor fungerar vilket leder till mindre stress och mer empati. Det blir lättare att möta människor där de är och lättare att vara professionell i den egna yrkesrollen.”

 

Play Video

LENA SKOGHOLM, FÖRELÄSARE MALMÖ

Jag bodde i Skåne när jag var 18-20 år och trivdes så oerhört bra så när jag kommer tillbaka till Skåne är det alltid med glädje. 

Ett av de större föreläsningssammanhangen i Malmö jag varit delaktig i, är när jag varit med som en av föreläsarna på Möteskulturdagen. Dagen startade redan 2007 på ett initiativ av Micke Darmell som driver företaget Gr8 Meetings i Malmö. 

Här ser du några av föreläsarna från Möteskulturdagen 2017:
Micke Darmell, Antoni Lacinai, Gunnel Ryner, Mia Liljeberg, Åsa Gustavsson, David Phillips, Jan Gunnarsson och Lena Skogholm.

Sedan dess har jag och Micke Darmell haft flera samarbeten och jag uppskattar hans klokheter, driv, generositet och värme som han alltid bjuder på. 

Något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är att sätta fokus på arbetsmiljön och då inte minst den sociala arbetsmiljön som handlar om hur samspelet är människor emellan på jobbet.  Tillsamman med Micke Darmell har vi samlat flera föreläsare som är engagerade i ämnet och vi erbjuder tillsammans en serie föreläsningar. 

Hur vi uppträder gentemot varandra, det bemötande vi har, påverkar oss mycket och är mer eller mindre avgörande för hur stämning på jobbet är. 

När vi får kunskaper om hur vi människor fungerar och kan samarbeta med det på ett medvetet sätt, underlättar det för oss att ge ett mycket bra bemötande, även i svårare situationer. 

Därför brinner jag för att föreläsa i dessa ämnen och du är varmt välkommen att höra av dig så berättar jag gärna mer om vad jag kan bidra med och hur vi kan arbeta tillsammans!