Lena Skogholm - Föreläsare i Stockholm

Inspirationsföreläsningar, Stockholm

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR I STOCKHOLM - KONKRETA VERKTYG SOM SKAPAR RESULTAT

Söker du en föreläsare i Stockholm som både ger inspiration, kunskaper och konkreta verktyg?

Som inspirationsföreläsare är Lena mycket uppskattad för sin pedagogiska förmåga att ge kunskaper om hjärnan och visa hur vi har stor nytta av det i vardagen och gör det på ett igenkännande och humoristiskt sätt, fyllt med energi. En föreläsare i Stockholm som ger konkreta verktyg så att inspirationsföreläsning verkligen skapar tydliga resultat. 

Kunnig föreläsare i Stockholm ger inspirationsföreläsningar som skapar tydliga resultat.  Lena Skogholm är föreläsare inom ämnena bemötande, ledarskap, stresshantering, självledarskap, social arbetsmiljö som ger arbetsglädje, svåra samtal och tonårshjärnan.  Läs mer nedan om de olika föreläsningarna.

  • Många aha-upplevelser
  • Konkreta verktyg
  • Bättre stämning på jobbet
  • Inspiration och skratt
  • Lätt att direkt göra skillnad
  • Mer energi och välmående

PASSAR BRA PÅ ER

  • Konferens
  • Planeringsdag
  • Chefsdag
  • Kickoff
  • Temadag
  • Utbildningsdag

Den röda tråden i alla inspirationsföreläsningarna är hjärnforskning som gör att vi kan förstå bakomliggande hur vi människor fungerar. Där till kommer verktyg för att kunna agera i linje med det. 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

HJÄRNSMART BEMÖTANDE – ENASTÅENDE!

En föreläsning som ger konkreta verktyg som är lätta att direkt börja använda och som skapar ett enastående bemötande. Ett bra bemötande får ringar på vattnet och på verkar både stämningen på jobbet och resultatet. Aha-upplevelser, forskningsbaserat framfört på ett igenkännande sätt som lockar till skratt. Medryckande, nyttigt och roligt!

HJÄRNSMART LEDARSKAP – TYDLIGA RESULTAT

Vill ni ligga i framkant och ha senaste forskningen som grund för ert ledarskap? Här får ni konkreta verktyg för ett professionellt ledarskap som underlättar chefsrollen och minskar stressen. Bättre resultat i medarbetarenkäter, mer energi och arbetsglädje. Handfasta tips för både det vardagliga arbetet och mer svåra situationer. Inspiration, aha-upplevelser och mycket användbar i vardagen!

HJÄRNSMART STRESSHANTERING – FÅ EN AIRBAG MOT STRESS

Går det att skaffa en airbag mot stress? Javisst! Det är den smartaste stresshanteringen. Hur? Det får du reda på i den här tankeväckande föreläsningen som ger massor med aha-upplevelser och ger konkreta verktyg att minska stress och hantera daglig påfrestning på ett sätt som inte sliter på dig.  Ett mer hållbart arbetsliv blir resultatet!

SOCIAL ARBETSMILJÖ SOM GER ARBETSGLÄDJE

Bättre stämning på jobbet? Önskar ni en arbetsmiljö som ger mer arbetsglädje och mer energi? I den här föreläsningen får ni konkreta verktyg för att skapa en arbetsmiljö att längta till. Forskning om hur vi människor fungerar lyfts på ett humoristiskt och igenkännande sätt. Aha-upplevelser som motiverar att skapa en riktigt bra arbetsmiljö!

HJÄRNSMART SJÄLVLEDARSKAP – MOTIVERAR

Motiverande, humor och skapar vilja till förändring! Här bjuds på konkreta verktyg som ger ett tydligt självledarskap i yrkesrollen och även privat.  medarbetare som tar ansvar, är delaktiga och tar ett ledarskap i sitt medarbetarskap. Baserat på forskning om hur vi människor fungerar ger många aha-upplevelser. 

  TONÅRSHJÄRNAN – BEMÖTANDEKODEN TILL TONÅRINGAR

Tänk om du kunde titta in i tonråingens hjärna och förstå vad som hände där? Det bjuds du på i denna otroligt intressanta föreläsning om Tonårshjärnan. Därtill får du verktyg som du kan använda varje dag i mötet med tonåringen för att skapa en god kommunikation. Här får du Bemötandekoden till tonåringen!

SVÅRA SAMTAL 

I den här föreläsningen ges kunskaper om vad som händer med oss människor i svåra situationer eller när påfrestningarna leder till känslomässig eller mental härdsmälta. Hur möter vi det på ett respektfullt sätt och samtidigt leder samtalet framåt på ett vänligt sätt? Här ges konkreta verktyg som är mycket användbara och som gör stor skillnad i nästa svåra samtal!

Lena Skogholm ger allt i sina föreläsningar:

  • “Under 60 minuter lyckades hon trollbinda oss.”
  • “Våra medarbetare satt som tända ljus.”
  • “Alla borde få lyssna på Lena.”
  • “Hade jag vetat det här för 10 månader sedan hade jag sluppit bli utbränd.”
  • “Vi har fått med mer än kloka och handgripliga språkverktyg. Föreläsningen har även bidragit till en förståelse för hur både vi själva och andra människor fungerar vilket leder till mindre stress och mer empati. Det blir lättare att möta människor där de är och lättare att vara professionell i den egna yrkesrollen.”
Play Video

LENA SKOGHOLM ÄR INSPIRATIONSFÖRELÄSAREN SOM SKRIVIT BÄSTSÄLJAREN BEMÖTANDEKODEN.

 

Lena berättar

När jag 1984 flyttade upp till Stockholm från Skåne hade jag bara tänkt att bo där i ett par år.  I skrivande stund har det gått 35 år. Oj!

Jag blev kvar i Stockholm, träffade en man, vi bildade familj och bor kvar här. Något jag trivs mycket bra med. Även om jag är uppvuxen på landet, utanför Vårgårda, närmare bestämt i Södra Härene, trivs jag bättre i stan. 

Om du tittar in på min sida som heter “urval av tidigare kunder” ser du att många olika verksamheter jag varit hos ligger i Stockholm, även om jag reser över hela landet. 

Jag har också varit anställd i Stockholms stad där jag bland annat arbetat som strateg med fokus på bemötande och kommunikation både för chefer och medarbetare.  Det gör att jag har mycket goda kunskaper om hur Stockholms stad fungerar. Och det är en otroligt stor organisation med över 40 000 medarbetare. 

 

Stockholm stad bedriver nordens största kvalitetstävling och där har jag fått förmånen att vara examinator och examinatorsledare. 

Sedan snart 15 år driver jag eget företag och föreläser runt om i landet, skriver böcker och har andra olika uppdrag. 

Jag har arbetat inom flera branscher, några av de första arbetena i Stockholm var inom TV och teater. Den röda tråden i allt jag arbetat med har varit “hur föra över ett budskap till en annan person som gör att budskapet vill tas emot och att det fastnar”. 

Därför brinner jag för att sprida detta i mina föreläsningar. Du är varmt välkommen att kontakta mig så kan vi föra en dialog kring va jag kan bidra med och hur vi kan arbeta tillsammans,