Information om GDPR


Vill du fortsätta få nyhetsbrevet laddat med inspiration, konkreta tips baserat på forskning?

Som du säkert vet så införs den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i hela EU 25 maj 2018. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.
Talkmap AB med Lena Skogholm värnar om din integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter.

Vi har dina personuppgifter (som mejl-adress och namn) för att du vid något tillfälle har:
• börjat prenumerera på vårt nyhetsbrev
• varit eller är kund hos oss
• varit i kontakt med oss någon gång

Jag hoppas att du vill fortsätta att ta emot mejl med inspiration, tips och inbjudningar. Jag använder endast ditt namn och din adress till att skicka ut inspirationsbrev, ett fåtal gånger per år och lämnar dem inte vidare till någon. Om du inte vill fortsätta ta emot mina utskick, kan du avsluta din prenumeration nedan. I varje mejl finns en tydlig länk där du kan avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Du kan också kontakta mig om du vill veta vilka uppgifter jag har om dig eller ta bort dem. Mejla då lena@lenaskogholm.se

Med vänlig hälsning
Lena Skogholm

 

Lena Skogholm

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog och författare till succéboken Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv.

Lena är en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt. Inspirerande föreläsningar och utbildningar laddade med ny forskning, humor och konkreta verktyg.

” Tack för en magiskt bra temadag, både jag och medarbetarna ger dig högsta betyg."

SENASTE ARTIKLARNA

KATEGORIER

TAGGMOLN